Spabad

Spabad, Bubbelbad eller ”Jacuzzi”? – Kärt barn har många namn…

Jacuzzi är varumärket som blivit så känt att det ofta används som en synonym med bubbelbad. Det var Jacuzzi som tillverkade det allra första massagebadkaret och företaget är fortfarande idag världsledande inom sitt område. Våra Spabad är tillverkade i Canada och gjorda enligt konstens alla regler. Canada har otroligt hög nivå på sina spabad och vet hur de skall klara hård vinter. Den oöverträffade massageförmågan hos de canadensiska spabaden med speciella munstycken som förvandlar vatten och luft till välgörande massagestrålar.

Dessutom förenar spabaden form och funktion till estetisk och ergonomisk fulländning. I vårt sortiment ingår en mängd massagebadkar, spa för utomhusbruk, duschkabiner med både ånga och massage samt kombinerade badkar och duschkabiner. Endast ett litet urval presenteras här. Önskas ytterligare information om programmet var god kontakta oss.

I Spa-paket ingår utöver massagesystemet även reningsverk med pump, filter, ozonator och elvärmare. Ett tjockt värmeisolerande termolock medföljer. Ytterpaneler finns i trä eller akryl i olika färger.